Frumoasa Verde și farmecul ei deosebit

Cine să fie oare Frumoasa Verde și ce are atât de special încât farmecul ei o deosebește?

Ea este femeia care iubește, care zâmbește și cântă cu inima mereu. Ea vorbește cu Natura în fiecare zi. Frumoasa verde invocă puterea naturii, știind că aceasta îi este mamă, muză și prietenă. Farmecul Frumoasei este atât de natural, încât toți cei din jur rămân uimiți. Ea nu are nevoie de prea multe farduri pentru a-și acoperi imperfecțiunile. Femeia aceasta a înțeles că perfecțiunea naturii este absolută.

Am cunoscut-o într-o bună zi și m-a uimit cu empatia și bunătatea ei. Eu eram atât de lipsită de strălucire, fără vlagă și ursuză, iar ea m-a ghidat spre calea cea bună. Îmi doream să fiu ca ea, frumoasă, naturală… și i-am spus tristă:

– Îmi doresc să fiu ca tine, dar aspectul meu fizic îmbătrânește înainte de vreme…

Stai fără grijă, a răspuns, poți fi și tu ca mine. Toate femeile pot fi Frumoasa Verde. Invocă puterea naturii, iar aceasta îți va oferi farmec. Natura ne inspiră și ne împrumută din puterea și bogăția ei, pentru a ne îngriji sănătatea interioară și exterioară.

Să fii Frumoasa Verde este simplu.

Răspunde corect la următoarea întrebare și te voi ghida în totalitate.

(dă click pe unul dintre cele două răspunsuri)

Cine a creat prima formulă anti îmbătrânire din lume?
Dr. Ana Aslan
Corect! Dr. Ana Aslan a creat primul medicament care întârzie îmbătrânirea, revoluționând medicina mondială, iar la Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie, care îi poartă numele, au venit la tratament personalități marcante din întreaga lume
Dr. House
Greșit! Dr. House este un personaj fictiv interpretat de Hugh Laurie într-un serial televizat

Iată ghidul Frumoasei Verde:

”Să ai grijă de tine la interior și la exterior”

Pe tot parcursul anului trebuie să ai grijă de tine, mi-a spus, dar în anotimpul rece, sistemul imunitar este mai sensibil, fiind mai expus virușilor și bacteriilor cu care trebuie sa lupte constant. Sistemul imunitar este o linie foarte importantă de apărare a organismului, iar toți agenții invadatori pot fi stopați mobilizând resursele organismului pentru a lupta împotriva bolilor sau afecțiunilor.

Așadar, ce crezi că poți alege din natură pentru imunitatea ta?

Eu am ales Cătina, deoarece acțiunile majore ale acestei plante sunt de o diversitate impresionantă. Aceasta este vitaminizantă, mineralizantă, imunostimulatoare, imunoreglatoare și antialergică. Pe lângă Cătină, diminețile și serile beau un ceai natural din plante care ajută la stimularea sistemului imunitar: Măceșe, Cimbrișor și Frunze de Brusture.

Iată încă o întrebare pentru tine:

Ce este Equibiome?
un extract standardizat din rădăcini tinere de Brusture care menține echilibrul delicat din cadrul microbiomului pielii
Corect! Rădăcina tânără de Brusture întărește funcția de barieră, diminuând reactivitatea pielii și procesele inflamatorii.
un extract din frunze bătrâne de Brusture care menține dezechilibrul microbiomului pielii
Greșit! Trebuie să menținem echilibrul microbiomului pielii, iar Equibiome, extractul din rădăcini tinere de Brusture, ajută exact în acest scop.

Complexul Microbiom Poliplant Protect din noua gamă Gerovital Plant este format din Equibiome și un complex natural de plante din flora locală precum extractele din Semințe de Castan, rizomi de ghimpe pădureț, frunze de viță de vie și frunze de hamamelis. Acestea au acțiune purificatoare, anti-inflamatoare și epitelizantă.

– Aaa, deci este posibil să invoc puterea naturii prin fiecare produs 100% românesc pe care îl folosesc? – am întrebat-o entuziasmată.

– Exact! Produsele Gerovital Plant conțin ingrediente de origine naturală în proporție de peste 98%. Le poți folosi cu încredere, draga mea! Întotdeauna fața este cea mai expusă agenților invadatori, iar cel mai mare bine pe care îl poți face pielii este să îngrijești și să întărești microbiomul său.

Ce alegi din gama Gerovital?

După ce am văzut produsele am ales astfel:

Dimineața îmi curăț fața, ochii și buzele cu Apa Micelară Microbiom Protect, iar apoi aplic Cremă Antirid Nutritivă pentru a stimula procesele de reparare și regenerare proprii pielii. Cu o structură care pătrunde ușor în profunzimea pielii, crema previne și atenuează ridurile, redându-i frumusețea naturală.

Una dintre cele mai mari bucurii este că nu îmi mai ascund cearcănele sub straturi de fond de ten. Mult mai potrivită pentru zona ochilor mei este crema anticearcăn antirid. Complementar, această cremă are și efect de mascare optică a cearcănelor inestetice.

Seara am ales să folosesc fiole Booster Vitalitate și Strălucire Microbiom Protect – este un ser cu o formulare fluidă, care se absoarbe ușor în piele. De ce seara? Pentru a permite tenului să se regenereze mai rapid. Pun în palmă conţinutul unei fiole și aplic pe față prin masaj uşor.

Bonus: Pentru că și firul de păr este expus de asemenea în permanență la factori distructivi, am ales ceva și din gama Gerovital Tratament Expert – Kit regenerare păr. De două ori pe săptămână îl aplic pe toată lungimea părului, masez și îl las 15 minute să acționeze, iar apoi clătesc părul cu apă călduță. Rezultatele au fost vizibile încă de la prima aplicare.

Așadar,

Cum poți deveni Frumoasa Verde?
Invocând și eliberând puterile naturii cu Gerovital Plant.
Corect! Produsele cu ingrediente naturale sunt cele mai blânde cu organismul nostru, ajutându-l să se regenereze singur la interior și la exterior.
Folosind produse chimice care imită puterile naturii.
Greșit! Produsele chimice dăunează, în schimb, „Natura nu a trădat niciodată inima care a iubit-o.” ( William Wordsworth)

Astăzi sunt și eu Frumoasa Verde, iar cei din jur mă întreabă cum am obținut acest Farmec natural.

Fiindcă am făcut alegerile cele mai bune, am învățat să folosesc corect puterile naturii pentru ca întreg organismul meu să fie plin de vitalitate, eficacitate, strălucire și forță. Am înțeles că asimilarea principiilor active ale anumitor plante medicinale permite refacerea, întărirea și protecția organismului uman atât la interior cât și la exterior.

Fii și tu Frumoasa Verde!

„Dacă o cale e mai bună decât alta, atunci fii sigur că e calea naturii.”

– Aristotel

Articol scris în cadrul competiției SuperBlog 2019

Proba 25: ”Invocă puterea naturii”

– Farmec –

surse informații: brief SuperBlog, farmec.ro, produse Gerovital Plant

surse foto: Farmec, Gerovital, pixabay / featured image & fiole păr: arhivă personală

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. illusion spune:

  Cu sfaturile tale și puțin farmec putem deveni toate frumoasa verde 🙂 Mulțumesc, draga mea 🙂

  Apreciat de 1 persoană

  1. Anaphielle spune:

   ❤❤ Mulțumesc şi eu, dragă Diana!

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.